Copro AS tilbyr spesialiserte salgstjenester til leverandører i Norge og i Skandinavia. Vi følger hele logistikk kjeden fra kjøp og import til ordre- og fakturahåndtering.

Våre spennende leverandører og deres produkter er vår motivasjon til å stå på for å bidra til at det Norske markedet kan inneholde ett mangfold av spennende produkter. Vi er en liten utfordrer, men sammen med våre partnere så representerer vi et fantastisk mangfold av produkter til svært konkurransedyktige priser. Selskapet har gjennom sin eier Knut Harald Kristiansen erfaring med import og salg på det Norske markedet i snart 40 år, i konkurranse med de største leverandørene i det norske markedet.

Vi har erfaring og gode relasjoner med logistikk-, lager- og distribusjonspartnere. Derfor kan vi ta vare på hele logistikk kjeden: Fra kjøp og mulig import via tredjepartslager til norske kjeder og grossistlagre. I tillegg håndterer vi all nødvendig administrasjon, inkludert ordre- og fakturahåndtering samt at vi tilpasser salgsoppfølging i henhold til behov mot kjedekontor og butikker etter nærmere avtale med våre samarbeidspartnere. Vi tar ansvar for hele verdikjeden opp til forbrukerens kjøpsbeslutning.

Hos oss får du tilpassede tjenester, med all den støtten du trenger. En grundig analyse hjelper oss til å finne den rette innsatsen basert på dine behov, behov og mål. Alltid i tett dialog med deg som kunder og leverandør.